WordPress Templates

Optifibre, ajutor de zi cu zi

Cati dintre noi nu ne-am confruntat, macar o data in viata, cu probleme legate de tranzitul intestinal? Sunt sigura ca toti. Dificila si deloc confortabila adevine situatia atunci cand probleme legate de transitul intestinal sunt dese, ba poate chiar zilnice. O dieta sanatoasa, hidratare corespunzatoare si o activitate fizica sustinuta si potrivita nevoilor fiecaruia sunt greu de accesat in viata de zi cu zi. Astfel ca, am aflat ca exista un produs eficient, Optifibre de la Nestle, un produs care ajuta la reglarea tranzitului intestinal.

Optifibre este un produs 100% vegetal, contine un singur ingredient: guma guar partial hidrolizata, adica 100% figre solubile otinute din boabe de guar, cu efect prebiotic ce ajuta la reglarea tranzitului intestinal. Dupa cum stiti, cele mai comune simptome ale tulburarilor gastro-intestinale sunt: constipatie, disconfort abdominal, balonare, flatulenta.

Am incercat Optifibre pe o perioada de aproape 3 saptamani si efectele s-au simtit inca din primele zile. Nu mai aveam senzatia aceea de „plin”, de parca orice mancam imi dadea impresia ca e mult si greu. Mi-a placut cel mai mult la Optifibre, faptul ca are un gust neutru si poate fi integrat cu usurinta in orice bautura fie calda sau rece: apa, ceai, suc. Este un produs fara gluten si devine incolor in momentul in care este dizolvat in apa. Nu are reactii adverse si nici nu contina aditivi, potentiatori de gust, aroma, coloranti etc.

L-a incercat si Miruna pentru ca Optifibre poate fi administrat si copiilor cu varsta peste 3 ani. Evident cu dozarea corespunzatoare: 1/2 lingurita dozatoare o data pe zi timp de 3 zile, urmand ca mai apoi sa cresteti doza la o lingurita dozatoare.

Optifibre poate fi administrat pe termen lung, fara efecte adverse, fiind un „aliment” 100% natural.

De asemenea nu are zahar, astfel ca poate fi consumat fara probleme si de persoanele care sufera de diabet.

Mai multe referinte despre produsl Optifibre gasiti pe
https://www.nestlehealthscience.ro/optifibre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.