WordPress Templates

Ajuta-l pe Mos Craciun sa ajunga la toti copiii

O  poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Nu stiu daca ai auzit, dar am niste prieteni care incearca sa il ajute pe Mos Craciun sa ajung la toti copiii. Maura e cea care mi-a povestit de aceasta mica actiune caritabila, intitulata Ajuta-l pe Mos Craciun sa ajunga la toti copiii. Ea, impreuna cu cativa prieteni si colaboratori de ai sai, inimosi tare, au demarat un mic proiect prin care vor sa stranga cate o jucarie si o carte pentru copiii de la Gradinita si Scoala Generala din Glodenii Gandului din judetul Iasi.

Ajuta-l pe Mos Craciun sa ajunga la toti copiii

 

Ajuta-l pe Mos Craciun sa ajunga la toti copiii

Perioada in care se vor strange darurile pentru copiii din Glodenii Gandului are loc in perioada 17 noiembrie -17 decembrie, la sediul partenerilor de campanie: Via Naturalia, Farmacia Mecop Vet.

Pe pagina de facebook a evenimentului vei gasi toate informatiile necesare, precum si fotografii ale jucariilor si cartilor donate pana acum. Tot acolo vei vedea si bucuria din ochii copiilor ce vor primi aceste daruri.

Te asteptam pentru ca impreuna sa il ajutam pe Mos Craciun sa ajunga la copiii din Glodenii Gandului, Iasi. Vino alaturi de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.