WordPress Templates

Seminar despre dieta si un scop caritabil

O poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

 

V-am povestit cu ceva vreme in urma, despre Stil de viata, nu dieta! si Valentin Vasile. Ei bine, dragilor, Valentin Vasile vine la Iasi pentru a sustine un seminar despre slabirea sanatoasa.

Seminarul va avea loc miercuri, 15 mai, incepand cu orele 18 la Hotel Grand Traian, Iasi. In cele doua ore, cat va dura seminarul, Valentin Vasile va vorbi despre cum iti poti acceera metabolismul, ce ar trebui sa contina lista de cumparaturi in momentul in care vrei sa tii o dieta si sa slabesti si multe alte informatii utile persoanelor ce vor sa slabeasca sanatos. 

Locurile la seminar sunt limitate si se rezerva in avans prin achitarea taxei de seminar. Pentru inscrieri, doritorii sunt rugati sa trimita un email pe adresa ancagilca@yahoo.com . 

Profitul obtinut din plata taxei de seminar va fi redirectionat catre cazul Natalie Colesnic, diagnosticata recent cu o tumoare de 3.8 cm pe creier ce necesita o interventie chirugicala ce i-ar putea salva viata si al carei cost este de 50.00 euro si va fi efectuata in Israel.

 

Pentru mai multe informatii:

Anca Gilca : ancagilca@yahoo.com  0746 521 315

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.