Lunea – Gateste Romaneste Invitat Mihaela Pesa Dascalu
O poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu
Astazi avem ca invitat o craioveanca destoinica si priceputa, o fata tanara si frumoasa care traieste hat departe tocmai in Hickory Hills, Ilinois.
Este Mihaela, cea de la care am invatat tehnica macarons 😛 (multumesc draga mea!), care are un blog fantastic cu retete De prin Lume adunate. Sa auzim ce zice Mihaela si apoi mergem la ea in casuta sa vedem ce minunatie de Supa de pui cu Taitei de casa a pregatit.
„Oriunde ai merge in lume, oricat de departe ai fi de Romania si mai apoi, oricat de dezamagit vei fi de ea, Romania iti ramane in suflet, si nu o vei putea scoate niciodata. Oricand vei auzi vorbindu-se romaneste, vei intoarce capul, oricand vei auzi colinde iti va da o lacrima, si oricand vei vedea mancare romaneasca ti se va face pofta. Am incercat multe feluri de mancare prin lume, mi-au placut multe, si mi-am schimbat mult felul de a manca, dar o supa cu taitei, sarmale romanesti sau o saramura de pui cu mamaliga sunt oricand binevenite si le tin la loc de cinste printre macarons, coq au vin si cupcakes.”
Lasă un răspuns
Foietaj cu urda si spanac
4 Responses to Lunea – Gateste Romaneste Invitat Mihaela Pesa Dascalu
Un premiu te asteapta la mine pe blog!!! Pupici!!!
Alice, multumesc de gazduire, iti doresc o saptamana minunata!
Intr-adevar supa cu taietii este delicioasa.
Bună ziua
Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să ne sprijiniti cu logo-ul campaniei umanitare ”Să fim oameni…”( pe blogul/ site-ul d-voastra Dorind din această campanie să ajutam cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
Vă mulțumesc frumos!
Împreună putem schimba vieții!
Campanie initiata de site-ul Pantocrator.ro