WordPress Templates

Lunea – Gateste Romaneste – Invitat Diana Oana

poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

 

Astazi invitatul de seama este nimeni alta decat Diana Oana. O stiti cu totii, sper :P, ea e cea care pastoreste cu brio un blog cu un nume deosebit can’tboilanegg, foarte sugestiv pt un food blogger, nu-i asa? :))

Anyway, my new friend, a trimis spre degustare in asta luni, un super fain si aromat Cozonac cu rahat, despre care Diana ne spune acesta este „nelipsit de pe masa romanilor.  Poate contine nuci macinate, cacao, stafide, mac sau rahat si in general reteta de baza contine faina, lapte, unt, oua si drojdie. Pentru mai multa savoare se adauga diverse arome (vanilie, rom, coaja de lamaie etc)!” Dupa ce va da si toate ingredientele necesare acestui desert, dar mai ales va preda si procesul tehnologic :P, va mai da cu mare drag si mici trucuri pentru a obtine un cozonacel pufos si frumos inmiresmat.

Acestea fiind spuse va indrum, spre delicicul vostru, sa  mergeti in casuta Dianei, pentru ca vedea acest cozonacel si pentru a mai rasfoi si retetele de pe blogul ei. Si sa nu o credeti…. ea poate sa fiarba si un ou, sau nu? :))

Sa nu uit: Multumesc  Diana pentru ca ai vrut sa faci parte din proiectul Lunea – Gateste Romaneste! si te mai asteptam pe aici!

4 Responses to Lunea – Gateste Romaneste – Invitat Diana Oana

  1. Kadia spune:

    Imi place enorm de mult cum arata cozonacul si ma gandeam filozofic ca este exact cozonacul de cand eram eu mica si-l gauream cu degetele mancand doar rahatul, fara „painea” din jur :)))))))) Superba idee si grozava reteta!

  2. catkitchen spune:

    fffff bine arata !!!

  3. TeoBucatar spune:

    Foarte frumos cozonacelul,se vede ca-i pufos!

  4. Arata bine dar eu prefer cu nuca si stafide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.