WordPress Templates

Salata de paste cu porumb

Mi-au ramas cateva paste fierte, facusem cu o zi inainte niste paste cu gorgonzola si sunca, insa Miruna nu a vrut sa manince. Nu m-am indurat nici sa le arunc, le-am bagat la rece cu gandul ca le intrebuintez eu cumva a doua zi. Iar a doua zi, seara m-am uitat la pastele care stateau in frigider si le-am zis: salata va fac! Si salata de paste cu porumb le-am facut, o salata plina si satioasa, buna pentru cina.

Apoi dupa cateva zile m-a sunat o prietena ca trece pe la noi si cum eram in prag de seara sine pregateam de cina, nici nu as fi pututu alege alta retete mai rapida decat asta. De data asta am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, cam 7 minute.  Si m-a salvat rapid o conserva de porumb dulce de la Sun Food si o bucata de gorgonzola, care de altfel si ea zacea prin raftul special de branzeturi.

In 15 minute ai o reteta perfecta, rapida si simpla pentru o salata mare si satioasa in familie sau cu prietenii. Sa va povestesc.Salata de paste cu porumb

Ingrediente pentru reteta de Salata de paste cu porumb

Salata de paste cu porumb

  • 150 gr paste de grau dur
  • 1 conserva boabe de porumb
  • 100 gr gorgonzola
  • 50 ml smantana
  • 50 gr telemea
  • o mana de masline verzi
  • piper rosu

Salata de paste cu porumb

Mod de preparare pentru reteta de Salata de paste cu porumb

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgeti-le. Intr-o tigaie incalziti o lingura de ulei de masline, apoi puneti branza gorgonzola bucatele. Cand incepe sa se topeasca adaugati smantana. Fierbeti usor pana se ingroasa. Presarati piepr rosu proaspat rasnit. Trageti de pe foc si adaugati pastele fierte. Amestecati. Incorporati si telemeaua taiata bucati.

Transferati in boluri si amestecati cu boabe de porumb si masline verzi.

Presarati patrunjel verde proaspat tocat.Salata de paste cu porumb Salata de paste cu porumb Salata de paste cu porumb

Pofta buna!

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!

Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.