WordPress Templates

Produsele fito-dermatocosmetice Life-flo de la Secom

poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Acum ceva vreme am primit invitatia de a lua parte la o noua campanie de testare prin BuzzStore. De data aceasta era vorba de produsele fito-dermatocosmetice de la Secom Romania. Astfel ca imediat ce am avut timp am mers in magazinul Secom din Iasi, Piata Unirii, unde trebuia sa vad exact ce contine gama respectiva, sa vorbesc cu personalul de acolo, sa ma indrume si sa imi pot alege exact produsele care mi se vor potrivi.

Am avut putin de lucru inainte, eu cu mine, pentru ca ma tot gandeam ce anume sa imi aleg, pentru ca eu nu ma pricep foarte bine la cosmetice, nu stiu foarte bine ce fel de ten am, ce produse mi s-ar potrivi si care ar fi cele mai indicate pentru ceea ce mi-as dori. Acolo, in magazinul Secom am avut deosebita placere sa constat ca doamna farmacista era mai mult decat instruita si o foarte buna cunoscatoare a produselor. I-am explicat, de la bun inceput ca eu habar nu am multe despre cosmetice, dar ca vreau ceva care sa imi fie util, sa imi faca tenul mai luminos, sa nu imi lase aspectul de ten gras, si imbacsit de produse.

Am aflat ca produsele fito-dermatocosmetice Life-flo® fac parte dintr-o gama complexa din extracte vegetale si au ingrediente naturale intalnite in cele mai diverse zone ale globului, de la apele cristaline ale Antarcticii pana la taramurile exotice din Noua Zeelanda.

Formulele Life-flo® sunt create in baza cercetarilor stiintifice extinse pentru a respecta fiziologia pielii si pentru a oferi rezultate exceptionale prin aplicare topica, non-invaziva.
Discutand cu doamna de la magazinul Secom, mi-am dat seama ca am nevoie de o crema de zi, hidratanta eventual, si care sa fie adaptata pentru tipul meu de ten, un ulei cu care sa ma pot si demachia, care sa-mi si hidrateze pielea si sa il pot cara cu mine peste tot prin concediu, drumetii si delegatii, sa fie si un perfect inlocuitor al unei lotiuni de corp, si as mai vrea ceva puternic si cu efecte „miraculoase” pentru noapte.
Asa incat am ales urmatoarele produse:
1. O crema de zi RadiantSkin™ HA Cream
2. Grapeseed Pure Oil
3. Pure Sea Buckthorn Oil
Produsele fito-dermatocosmetice Lifle-flo de la Secom
Sa va povestesc pe rand despre ele si sa va explic de ce mi le-am ales pe acestea.
Crema de zi RadiantSkin™ HA Creamreprezinta o sursa optima de acid hialuronic, ingredient a carui sinteza scade odata cu inaintarea in varsta. Acidul hialuronic ofera tenului sprijin in procesul de refacere si participa la actiunea de reinnoire si intinerire. Fitoextractele de anghinare si samburi de struguri, alaturi de MSM si glucozamina, sustin sinteza fibrelor de colagen si restructurarea epidermei. Aspectul intinerit si sanatos al pielii este redat de nota hidratanta a cremei, de actiunea uleiului de luminita noptii, a untului de shea si a glicerinei. Formula este imbogatita cu uleiuri esentiale pentru un parfum delicat, natural si placut si pentru efect iluminator.” Mie imi place pentru ca este exact ceea ce imi doresc eu de la o crema de zi: actioneaza imediat pentru ca este absobita foarte rapid de piele si nu ramane „surplus”, e luminoasa, miroase exact atat cat trebuie si poate fi o baza foarte buna pentru machiaj.
Grapeseed Pure Oil „contine ulei pur din samburi de struguri, provenit din cultura organica, obtinut prin presare la rece .Aport ideal de compusi care sutin arhitectura pielii. Sursa organica de flavonoide, vitamina E si acizi grasi cu efect antiagining si antioxidant. Previne degradarea colagenului si a elastinei pentru atenuarea aspectului ridurilor
E perfect! Intra foarte usor in piele, nu lasa aspect de „gras” si il folosesc pentru a ma demachia, pentru a fi baza pentru pasta de argila de o folosesc de vreo doua ori pe luna pe fata, si il folosesc si ca inlocuitor al lotiunii de corp.
Pure Sea Buckthorn Oil care este un ser de noapte pe baza de catina, cu efect intens regenerator e cu adevart senzational. Il folosesc seara, inainte de culcare pentru ca da un aspect usor colorat portocaliu (dar nu ma deranjeaza) in schimb este extrem de puternic si ma ajuta in faza „ridurilor” in care ma aflu, avand in vedere varsta mea „rezonabila” :)) Iar avantajele sunt „Contine ulei pur de catina alba, provenita din cultura organica, obtinut prin presare la rece. Bogat in vitamine precum A, B1, B2, C, E, F si P, dar si minerale si acizi grasi. Formula bogata in biocomponente cu actiune sinergica antioxidanta, hidratanta, revitalizanta si regeneratoare. Flacon prevazut cu pipeta, pentru o dozare usoara
Sunt incantata de produsele alese si cel mai mult ma bucur de serul de noapte, de catina care e cu adevarat miraculos.
Asadar despre produsele Secom numai de bine! Iar gama de produse fito-dermatocosmetice Life-flo le gasiti AICI
Produsele fito-dermatocosmetice Lifle-flo de la Secom

One Response to Produsele fito-dermatocosmetice Life-flo de la Secom

  1. Alexandra spune:

    Si eu folosesc crema cu acid hialuronic si am fost impresionata de faptul ca tenul meu a acceptat-o foarte usor si, desi probabil mai dureaza pana voi vedea efectele, pana acum am declar multumita deoarece se absoarbe usor, hidrateaza foarte bine si miroase si placut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.