WordPress Templates

Rochie Hellen Verde de la Miss Grey

poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Despre Miss Grey v-am mai povestit aici pe blog, cand am scris depre rochia Amira Caffe, o rochie pe care o ador, insa astazi a venit randul sa va vorbesc despre noua mea Rochie Hellen Verde de la Miss Grey. Despre rochii nu am scris eu foarte multe pentru ca asta nu e un blog despre fashion, desi imi pare rau ca nu mi-am deschis un blog pe nisa asta :)) ( glumesc, n-am nicio treaba cu fashion-ul) insa in ultima vreme am inceput sa imbrac rochii. Pe la ultimele mele aparitii, pe la eveniment  doar in rochii am fost imbracata. O fi de la varsta, o fi de la vreme, o fi de la faptul ca mi-am gasit niste prietene care ma inspira si ma ajuta sa ma dezvolt, habar nu am de la ce mi se trage. Insa, a inceput sa imi placa sa port rochii, fuste etc…asa incat treaba asta e data public, e oficial si asumata.

rochie-hellen-verde-de-la-miss-grey-5

Dar astazi vreau sa va vorbesc depre noua mea…

Rochie Hellen Verde de la Miss Grey

Este o rochie tinereasca, draguta, dintr-un material numit „neopren” despre care eu stiam ca se foloseste doar in fabricarea articolelor sportive sau ceva pe zona aia. Asa ca drept sa va spun am luat aceasta rochie hellen verde de la Miss Grey mai mult din curiozitate. Voiam sa vad cum sta rochia din materialul asta, cum se aseaza si cum se comporta. E extrem de comoda, nu te inteapa, impunge, nu stai ca manechinul de plastic fara sa respiri. E extrem de comoda, nu se boteste, se spala usor si o pot purta fara mari probleme la volan. Pentru ca asa cum, poate unii dintre voi stit, sunt foarte activa, si petrec multe ore in trafic. Asa incat pentru mine e esential sa fiu imbracata comod, confortabil si sa ies „tipla” cand ma dau jos de la volan. In ceea ce priveste pantofii cu toc subtire, treaba e rezolvata, in sensul ca am gasit solutia de a-i lua cu mine, in cutie, in portbagaj si mi-i pun in picioare in momentul in care ma dau jos din masina. Nu pot conduce cu tocuri subtiri, adica nu m-as vedea cu pantofii de lac, cu stileto, sau cu niste sandalute cu toculete conducand prin jungla asta a traficului iesean. Poate voi, fetelor puteti, dar eu sincer nu prea imi permit sa incurc traficul. Asa ca eu conduc cu balerini sau tenisi si incalt pantofii fix cand trebuie. Daarrr, treaba e grea cand vine vorba de haine. Nu prea le pot cara cu mine si sa ma schimb in momentul in care a duc la o cafea cu prietenele intr-un loc foarte „simandicos” sau pe la evenimente sau tv. Asta e, ma alint si eu acuma, dar cam asa sta situatia in cazul meu.

Asa incat rochia asta e perfecta pentru mine. Croiul acestei rochii este tineresc, dar fara a fi adolescentin :), eu zic ca mi se potriveste foarte bine, chiar de nu am o varsta atat de frageda :P. Closul asta scurt e oarecum adaptabil pentru orice silueta, iar cureaua cu accesorii metalice iti pune, cu siguranta, talia in valoare. Rochia are si niste accesorii dantelate, cu fir auriu care ii dau un aer rafinat, fara a fi foarte pretentios. E o rochie pe care o poti imbraca la o intalnire cu prietenele, cand esti la vreo conferinta, intrunire mai elevata, la o lansare de carte, dar chiar si atunci cand ai un job care iti impune o anumita tinuta si esti frecvent in relationare cu alti oameni. E o rochita versatila si cred ca am facut o alegere foarte buna.

Despre cei de la Miss Grey va mai spun ca au produse romanesti, ca sunt Made in Romania, ca au un magazin online foarte bine pus la punct si poti comanda direct pe site. Sunt promti si seriosi, iar tabelul de masuratori corespunde si e real 🙂

Cred ca v-am convins ca Miss Grey e un loc unde noi femeile putem sa ne gasim rochitele dorite sau visate 🙂

Va las cateva fotografii si va astept impresiile sau intrebarile, de ce nu?!

Rochie Hellen Verde de la Miss Grey Rochie Hellen Verde de la Miss Grey Rochie Hellen Verde de la Miss Grey

2 Responses to Rochie Hellen Verde de la Miss Grey

  1. Iuliana spune:

    Amira Caffe mi-a ramas la suflet, dar si rochita verde e frumoasa si iti sta tare bine. Sa le porti cu placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.