WordPress Templates

Sos cremos de naut

Eram in totala pana de idei. Voiam un sos gros, dar cremos. Ceva plin de arome si versatil. Pentru cipsurile si nachos din comert, pentru ca sosurile alea din borcanele, cu exceptia celui de rosii si branza, celelalte nu prea ma incinta. Cum avocado nu aveam (sic!) dar imi doream un sos foarte gros si care sa fie potrivit si pentru carne si pentru nebuniile alea crocante si complet nesanatoase de le mai rontai in serile de weekend, am pus mana pe ce mi-a cazut prima data ochii. Adica pe o conserva de naut Sun Food. Zic: hopa hummus. Ei, mna ca mi-a iesit complet altceva, un sos cremos de naut, aromat si ideal pentru a inmuia in el tot felul de nebunii: de la rotocoale de carnita de pui pana la grisine, cipsuri si alte prostii. Si merge si la bere ­čÖé

Sos cremos de naut

Ingrediente pentru reteta de Sos cremos de naut

Sos cremos de naut
  • conserva de naut Sun Food
  • 4 catei de usturoi
  • 30 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 150 gr smantana 12% grasime
  • sare
  • 1 lingurita boia de ardei
Sos cremos de naut

Mod de preparare pentru reteta de Sos cremos de naut

Intr-un pahar din acela inalt pentru blenderul de mana puneti boabele de naut. Asta dupa ce au fost scurse de zeama in care s-au conservat. Adaugati usturoiul feliat, untul rece, uleiul, smantana si celelalte din lista de ingrediente.

Cu un blender de mana faceti totul pasta. Incetisor, dupa cateva mixari, veti vedea daca mai e nevoie sa adaugati putina apa pentru a dilua compozitia. Nu ar trebui insa sa fie nevoie, daca aveti o smantana buna si un unt gras.

Potriviti de sare.

Sos cremos de naut

Pueti sa il intindeti si pe paine prajita, crakersi, grisine, insa este demential daca infingeti in ele niste bucatele de crispy de pui la cuptor.

Sos cremos de naut

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.