WordPress Templates

Hummus de conopida

M-am dus la cumparaturi si printre altele am luat si un buchet de conopida, mare si frumos. Apetisant! Primul gand a fost sa gatesc niste supa crema de conopida. Pana la urma buchetul meu a sfarsit intr-un delicios hummus de conopida. Simplu, fresh, ideal pentru perioadele de post, vegetarian. Din conopida coapta si gata totul in maxim 30 de minute. Parol!

Hummus de conopida

Ingrediente pentru reteta de Hummus de conopida

  • 1 conopida mica sau jumatate din una mare
  • 1 lingura tahini
  • zeama de la un sfert de lamaie
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita cumin
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • ulei de susan
  • sare
Hummus de conopida

Mod de preparare pentru reteta de Hummus de conopida

Curatati conopida si rupeti-o in buchetele. Intr-un vas termo-rezistent (bagat la cuptor) sau daca aveti un multicooker (folositi optiunea Saute pentru 15 minute) puneti buchetelele de conopida si stropiti cu ulei de masline. Adaugati o lingurita de boia de ardei dulce si un strop de sare. Amestecati si sotati pentru 5 minute. Apoi sdaugati o cescuta de apa (cca 50 ml) si lasati la copt pentru pentru 15 minute.

Hummus de conopida

Transferati totul in vasul blenderului G 21 Perfect Smoothie Vitality. Adaugati usturoiul taiat, tahini, cumin, zeama de lamaie. Porniti blenderul si in cateva secunde aveti un hummus de conopida perfect. Daca vi se pare ca e prea gros, adaugati un strop de apa.

Hummus de conopida

Blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality il puteti gasi pe site-ul unadoua.ro, direct la distribuitor, care vinde blendere profesionale la preturi imbatabile, in diferite culori.

Hummus de conopida
Hummus de conopida

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!

Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.