Crostini fara gluten cu gorgonzola si icre
O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu
Campania celor de la Schar si Celiaci.ro, Iubim si Daruim care se deruleaza in luna februarie, e in plina desfasurare si asa dupa cum va spuneam e si un concurs, la care va astept in numar cat mai mare. Tot ce trebuie sa faceti este sa imi lasati un comentariu la postarea anterioara din campanie, si cei de la Schar vor premia pe unul dintre voi cu produse fara gluten.
Astazi am pregatit un mic aperitiv, care poate fi luat si ca pachetel la serviciu sau ca mic dejun, de ce nu: Crostini fara gluten cu gorgonzola si icre. E o reteta care se poate prepara si cu paine obisnuita, din ce tip de faina va place voua.
Ingrediente pentru reteta de Crostini fara gluten cu gorgonzola si icre
- cateva bucati de crostini fara gluten
- 100 gr emmental
- 100 gr gorgonzola
- 50 gr smantana
- icre negre
Mod de preparare pentru reteta de Crostini fara gluten cu gorgonzola si icre
Intr-o tigaie incalziti branza gorgonzola taiata cubulete. Cand incep sa se topeasca adaugati smantana si amestecati pana se omogenizeaza. Lasati sa dea cateva clocote, si imediat ce se ingroasa trageti de pe foc. Acum totul ar trebui sa arate ca o crema sau un sos gros.
Luati bucatile de crostini fara gluten de la Schar si turnati crema de gorgonzola peste ele. Deasupra fiecareia puneti cate o feliuta subtire de emmental si presarati cteva icre negre.
Voila, un aperitiv romantic, fin si sanatos!
Pofta buna la crostini fara gluten cu gorgonzola si icre
Lasă un răspuns
Turtite cu secara pe plita
One Response to Crostini fara gluten cu gorgonzola si icre
Felicitari !
Un preparat sanatos care poate satisface si cele mai pretentioase gusturi.
Multumesc pt idee. 🙂