WordPress Templates

Salata de dovlecel cu naut

Print pagePDF pageEmail page

Zilele astea nu am avut chef de nimic de mancare, drept pentru care nu am gatit aproape nimic. Dar asta seara m-a apucat dorul de o salata. Dar o salata atat de simpla si de buna, incat nici nu stiam din ce ingrediente sa o „fabric”. Norocul a dat peste mine cand a venit Remi acasa cu cativa dovlecei mici, mici si subtiri. Asa a luat nastere farfuria asta de salata de dovlecel cu naut. Doar cateva ingrediente, legume in special si o bucata de branza sarata. Un dressing usurel si aromat a completat perfect micul festin. Ma rog, daca festin se poate numi mica farfurioara cu salata.

Hai sa va povestesc!Salata de dovlecel cu naut

Ingrediente pentru reteta de Salata de dovlecel cu naut

  • 1 dovlecel subtire
  • 2 morcov mare
  • 1 conserva de boabe de naut
  • 50 gr branza sarata

dressing:

  • ulei de masline,
  • 1/2 lingurita otet balsamic
  • oregano

Salata de dovlecel cu naut

Mod de preparare pentru reteta Salata de dovlecel cu naut

Desfaceti conserva de naut si spalati boabele de naut sub un jet de apa rece. Curatati morcovul si curatati-l in felii subtiri cu ajutorul cutitului aceluia special de curatat legume. Procedati la fel si cu dovlecelul. Amestecati legumele cu boabele de naut si bucatele de branza sarata. Stropiti cu dressingul preparat instant din putin ulei de masline, un strop de sare, otet balsamic si putintel oregano uscat.

Simplu, degajat si extrem de delicios. In maxim 15 minute aveti un pranz sau o cina sanatoasa, simpla si de mare efect.

Nu stiu cum, dar in ultimul timp imi plac retetele simple, foarte simple si care sa se prepare relativ rapid si usor. Fara multe ingrediente, fara multa bataie de cap. Simplu.

Voua ce fel de salate va plac? Mai simple sau asa „copioase”?Salata de dovlecel cu naut

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!

Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.