WordPress Templates

Ciuperci umplute cu branza de burduf

Print pagePDF pageEmail page

Azi e un pic mai racoare astfel ca m-am gandit sa aprind cuptorul si sa gatesc ceva simplu: ciuperci umplute cu branza de burduf! V-am spus ca sunt fan branza sarata, indiferent de tip si provenienta, iar branza de burduf e printre preferatele mele. Imi place branza de burfud cu mamaliga calda, sa o fac bulz si sa il ard pe gratar. Delicios de-a dreptul. Si in perioadele reci, e nelipsita din frigider… de branza de burduf, zic

Pentru ciuperci umplute cu branza de burduf aveti nevoie doar de cateva palarii maride ciuperci, niste branza de burduf si un strop de ulei. Daca aveti rosii uscate in ulei, va indemn sa folositi uleiul acele aromat in care au fost conservate rosiile. Hai sa va povestesc.Ciuperci umplute cu branza de burduf

Ingrediente pentru reteta de Ciuperci umplute cu branza de burduf

  • 10-12 ciuperci
  • 50-70 gr branza de burduf
  • rosii uscate in ulei
  • ulei

Ciuperci umplute cu branza de burduf

Mod de preparare pentru reteta de Ciuperci umplute cu branza de burduf

Mai intai curatati ciupercile si scoateti-le piciorusul. Aceste picioruse le puteti toca si sota cu niste ceapa si apoi compensati cu un ou batutu spuma. Veti obtine o omleta delicioasa.

Incalziti cuptorul la 180 grade. Pe o foaie de copt puneti palariile de ciuperci. Ungeti-le pe fiecare in parte, pe toate partile cu o pensula cu ulei. Puneti-le la cuptor pentru 8-10 minute. Scoateti-le si umpleti-le apoi cu branza de burduf. Deasupra ungeti fiecare palarie umpluta cu uleiul in care au fost conservate rosiile uscate. Nu uitati ca inainte de asta sa puneti cate o rosioara uscata.

Dati la cuptor pentru 20 minute.

Absolut delicioase asa calde!

Pofta buna!

Ciuperci umplute cu branza de burduf Ciuperci umplute cu branza de burduf

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!

Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.