WordPress Templates

Mic dejun cu naut

Mic dejun cu naut, asta am avut astazi la pranz de fapt :)) Pentru ca nu am avut timp de mic dejun cu naut dimineata, asa cum este normal, insa va sfatuiesc pe voi sa aveti un astfel de mic dejun. Macar intr-o zi din weekend. Nu stiu cum sunt la voi diminetile, insa la noi sunt pe repede inainte: ceva lapte cu cereala la fata, pieptanat parul, „imbracat copilul”, sorbit cafeaua in fuga, pregatit sandvisul pentru Miruna, fuga fuga la masina si la drum! 🙂 Sper ca ale voastre dimineti sunt mai tihnite, daca nu mai calme:)

Pentru acest mic dejun cu naut aveti nevoie doar de maxim 30 de minute pana il vedeti asa frumusel aranjat in farfurie. Doar 30 de minute, caci asta a fost si provocarea lansata de prietenii mei de la Sun Food: sa gatesc ceva super bun in 30 minute.

mic dejun cu naut

Ingrediente pentru reteta de Mic dejunc cu naut

Mic dejun cu naut

Mic dejun cu naut

Mod de preparare pentru reteta de Mic dejun cu naut

Mai intai scurgeti boabele de naut si treceti-le printr-un jet de apa rece. Desfaceti conserva de rosii intregi fara coaja si puneti compozitia in blender. Adaugati un strop de sare, o lingura de ulei si cateva frunze de busuioc. Porniti blenderul de cateva ori. Transferati totul intr-o tigaie si adaugati un praf de zahar. Imediat ce da in clocot puneti boabele de naut si lasati pana ce sosul se ingroasa.

Prajiti usor carnatii. Separat in alta tigaie prajiti ouale.

Pe farfurii calde combinati nautul in sos de rosii cu cate un ou presarat cu boia de ardei dulce si un carnacior rumen si pofticios!Mic dejun cu naut

Un mic dejun cu naut senzational!

Ce fel de mic dejun preferati? Unul simplu sau energizant? Eu nu am „mic dejun” in program, dar uneori, de regula in weekend, prefer un mic dejun copios si foarte aproape de ora pranzului, pe care il sar 🙂 Mic dejun cu nautMic dejun cu naut

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!

Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Mic dejun cu naut Mic dejun cu naut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.