WordPress Templates

Unt de arahide sarat la blenderul G21

Print pagePDF pageEmail page

Reteta de astazi este despre cum poti prepara acasa unt de arahide sarat. De curand am primit blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality despre care va voi povesti pe larg in urmatorul articol, dar nu am putut sa nu impartasesc cu voi bucuria primei retete. Va spun drept ca blenderul asta m-a uimit cat de multe poate sa faca.

Si am vrut mai intai sa va arat o mica parte din ceea ce este in stare sa faca, si mai apoi sa va povestesc despre „aspectele tehnice” si sa va povestesc mai pe larg una-alta, sau mai bine zis una-doua… pentru ca veti vedea voi de ce :). Insa, chiar de acum, vreau sa stiti ca e ideal pentru „bucataria casei” pentru ca ocupa putin loc pe blatul de lucru. Se spala usor (la mine asta e un punct important in alegerea oricarul electrocasnic) si sparge gheata 🙂 Asa incat sunt complet si iremediabil indragostita de mica mea bijuterie G21 Perfect Smoothie Vitality.

Asadar, o prima reteta este reteta de Unt de arahide sarat la blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality, si anume un unt de arahide preparat din arahide prajite si usor sarate in coaja, acele arahide de le gasiti prin magazine. Mi-am dorit foarte tare sa pot face un unt de arahide sarat si acum a fost momentul decisiv. Blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality s-a descurcat de minune si am reusit sa fabric un unt sarat foarte dens, catifelat si deosebit. Cu o textura fix asa cum trebuie, iar de gust ce sa mai zic? In plus nu contine conservanti, adaosuri periculoase si alte minuni industriale. Si se prepara tare usor.

Sa va povestesc!Unt de arahide sarat la blenderul G21

Reteta de Unt de arahide sarat la blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality

  • 500 gr arahide in coaja prajite si sarate
  • ulei de alune de padure
  • 20 ml apa

Mod de preparare pentru reteta de Unt de arahide sarat la blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality

Poate va veti intreba la ce mi-o fi trebuit apa. Pai sincer nici eu nu am stiut ca o sa fie nevoie 🙂 Insa pe masura ce-l ” chinuiam” pe G21 Perfect Smoothie Vitality mi-am dat seama ca alunele /arahidele prajite deja sunt uscate, nu au cu ce sa se „lege” unele de altele. Daca folositi alune crude, atunci nu veti mai avea nevoie sa adaugati apa, fara nicio problema.

Nu am vrut nici sa pun foarte mult ulei de alune de padure pentru ca nu am vrut sa schimb gustul untului pe care urma sa il „fabric”. Asa incat varianta cu apa rece, adaugata cate putin, a fost o alegere inspirata.

In vasul special al blenderului puneti alunele. Am curatat cateva de coaja aceea subtire, dar pe unele le-am lasat cu tot in coaja. Nu ma deranjeaza culoarea, asa incat nu am vrut sa ma chinui foarte mult cu „aerisitul” arahidelor. Puneti peste ele ulei de alune de padure, cateva lingurite vor fi suficiente. Le mai ajuta sa se emulsioneze.

Tot ce trebuie sa faceti este sa porniti butonul ON al blenderului. Alunele/arahidele se vor transforma in parf si pulbere pana sa va dumiriti!

Unt de arahide sarat la blenderul G21

 

Apoi va trebui doar sa adaugati cate putina apa si sa folositi acel dispozitiv ergonomic de presare cu ajutorul caruia veti mixa si amesteca mai bine si in siguranta (fara sa va taiati) orice cantitate veti dori de procesati.

Cam asta-i tot. Impresiile mele dupa prima testare? Pai simplu: blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality este ideal pentru orice creme vascoase, s-a descurcat foarte bine si nu s-a supraincalzit. Iar pretul este cu 50% mai mic decat al celorlalti competitori profesionali aflati pe piata.

Il puteti gasi pe site-ul unadoua.ro, direct la distribuitor, care vinde blendere profesionale la preturi imbatabile, in diferite culori.

Sper ca v-am convins cat de usor puteti avea unt de arahide sarat la blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality! Un video al retetei il puteti urmari aici

Unt de arahide sarat la blenderul G21

 

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube.

Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.