WordPress Templates

Ciorba de legume si naut la Crock Pot

Print pagePDF pageEmail page

reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

O ciorba de legume si naut la Crock Pot este ceva absolut divin. Pe langa faptul ca o ciorba de legume e oricand binevenita, e si de post si calda de iti unge sufletul, gatita la sclow cooker e absolut senzationala. Asta pentru ca toate legumele se fierb lent si nu se pierde mai nimic din ele si pentru ca aromele se intrepatrund atat de bine!

Ciorba de legume si naut la Crock Pot

Ingrediente pentru reteta de Ciorba de legume si naut la Crock Pot

  • 1 conserva de naut fiert
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei gras verde
  • 1/2 lingurita mix condimente pentru harira
  • cimbru
  • 200 ml bors de putina (sau dupa gustul fiecaruia)
  • sare
  • piper proaspat macinat

Ciorba de legume si naut la Crock Pot

Mod de preparare pentru reteta de Ciorba de legume si naut la Crock Pot

In vasul de ceramica al aparatului Crock-Pot puneti ceapa feliute subtiri, ardeiul gras tocat marunt, morcovul si patrunjelul radacina rondele.
Scurgeti boabele de naut de zeama in care au fost conservate, treceti-le printr-un jet de apa rece si adaugati-le in vas.
Adaugati apa cat sa le acopere putin si apoi setati aparatul Crock Pot pe temperatura High si timpul de 3 ore, eventual va mai uitati din cand in cand cam ce se petrece sub capac.
Spre final, cam cu 15 minuteinainte sa se termine programul, adaugati mix-ul de condimente pentru harira, cimbrul uscat si borsul de putina. Potriviti de sare.

Ciorba de legume si naut la Crock Pot

Consumati aceasta crioba de legume si naut la Crock Pot cu paine neagra, de secara sau paine usor prajita!

Ciorba de legume si naut la Crock Pot

One Response to Ciorba de legume si naut la Crock Pot

  1. Victor spune:

    Ei, da, fiind de post pot zice câteva vorbe, chiar dacă-s pe fugă.În primul rând îmi place că-i acrită cu borş, nu că alte acreli n-ar fi bune, dar borşul e minunat şi sănătos. La final eu i-aş pune şi câteva fire de leuştean tocat, dar nu foarte mărunt. Şi cum ai scris despre pâinea prăjită, nu mai adaug decât faptul că ar merge şi un ardei iute lângă, dă viteză la lingură de nu-ţi vine a crede. 😀
    No, acum merg la masă, ciorba mea de roşii e la fel de bună. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.