WordPress Templates

Sandvis cu porumb picant si bacon

Print pagePDF pageEmail page

poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Pentru ca luna asta am acceptat provocarea sandvisurilor :)) ( ii pot zice asa?), lansata de prietenii mei de la Sun Food, m-am gandit sa fac un sandvis cald. Asa ca am luat rapid niste conserve de la Sun Food, de data asta prietene mi-au fost conserva de rosii tocate si conserva de porumb dulce pe care am transformat-o usurel in conserva de porumb picant. Ideea e ca poti face niste sandvisuri absolut adorabile si care sa reinvie ideea de sandvis, sa-ti faca placere sa infuleci unul, doua, trei si sa poti spune : bai, ce sandvis minunat. Drept pentriu care azi va propun varianta de sandvis cu porumb picant si bacon.

Sandvis cu porumb picant si bacon

Ingrediente pentru reteta de Sandvis cu porumb picant si bacon

Sandvis cu porumb picant si bacon

  • 2 chifle 
  • 2 felii mari de bacon
  • 1/2 conserva de porumb
  • 1/2 conserva de rosii tocate
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 50 gr branza telemea
  • sos tabasco
  • frunze de salata verde

Sandvis cu porumb picant si bacon

Mod de preparare pentru reteta de Sandvis cu porumb picant si bacon

Incingeti o tigaie cu o lingura de ulei de floarea sorelui si prajiti bucatile de bacon. Scoateti-le si pastrati-le la cald.

Intr-o tigaie puneti o lingura de ulei de masline si adaugati ceapa verde taiata marunt si conserva de rosii tocate marunt. Cand incepe sa se ingroase adaugati boabele de porumb si patrunjelul verde tocat marunt. Amestecati de cateva ori si apoi stropiti totul cu cateva picaturi de sos tabasco. Trageti de pe foc.

Taiati chiflele pe lungime, puneti frunzele de salata apoi bucatile de bacon prajit. Adaugati sosul de rosii si boabe de porumb picant si inchideti totul cu jumatatea de chifla, deasupra. Consumati cu drag si pofta buna la sandvis cu porumb picant si bacon!

Sandvis cu porumb picant si bacon Sandvis cu porumb picant si bacon Sandvis cu porumb picant si bacon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.