WordPress Templates

Carti de vizita transparente

O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

 

Ce ziceti de cartile de vizita transparente ? Le folositi? Sau nici macar nu v-a trecut prin minte de asa ceva. Eii, bine, da. Eu am! Si le folosesc!

Carti de vizita transparente

De cand am deschis blogul vechi, alice-albinutza.blogspot.ro, mi-am facut si carti de vizita. De ce? Pentru ca sunt utile, pentru ca la unele evenimente la care am participat am fost intrebata: ” O carte de vizita, se poate? ” Eii bine, da, dragilor. Chiar de esti  food-blogger, consider ca e chiar necesar si chiar se impune sa ai carti de vizita. O carte de vizita simpla si profi spune multe despre tine.

Pana acum am folosit cartile de vizita clasice, pe hartie. Insa de curand am fost cucerita de cartile de vizita transparente!!! Da, da, da! Sunt tare frumusele, colorate si sunt Fabricate in Iasi. Cei de la advicemedia, care le produc, te pot ajuta sa iti alegi modelul favorit si sa il personalizezi, iar livrarea e rapida si ajunge in orice colt al tarii.

Asa ca dragii mei, va puteti face rapid cateva carti de vizita pe hartietransparente sau, de ce nu?, chiar magnetice.

Sunt super si sunt tare incantata!!!

Carti de vizita transparente

 

Sursa foto: advicemedia

5 Responses to Carti de vizita transparente

  1. […] pe care le fac partenerilor pentru că, nu-i aşa, e drăguţ şi elegant. Când am văzut la Alice pe blog cărţile ei de vizită transparente, m-am îndrăgostit instantaneu şi, pentru că cei de […]

  1. Laura spune:

    Le ador, sunt minunate! Cand mai vin in Iasi imi fac si eu. Eu am unele clasice, pe carton alb, dar acestea sunt cu adevarat deosebite.

    • Alice spune:

      Laura, iti poti face…din cate stiu au transport gratuit….si au avut o campanie pt bloggeri…caut si iti dau link-ul

  2. Veronica spune:

    Nu se rup? nu crapa repede? cate de tari sunt?

    • Alice spune:

      Sunt dintr-un plastic (transparent, evident) flexibil. Nu crapa si sunt mult mai rezistente decat cele traditionale din carton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.