WordPress Templates

Lunea – Gateste Romaneste Invitat Iolanda&Georgiana Voinea

O poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

 

Si iata ca a mai trecut o saptamana, plina de stress de du-te-vino! fara noima, de putina ninsoare si multa umezeala, dar a trecut si asta. Si iata ca incepe iar o saptamana (sper mai cu spor si voie buna decat precedenta), si iar e luni si … daca e luni atunci e, evident, Lunea – Gateste Romaneste! Incet-incet, cu pasi agale, proiectul asta nu se poticneste…. si  merge sigur inainte.

Astazi avem un invitat (de fapt sunt doi, sau mai bine spus un 2 in 1 ?) de soi, (d’apai cum altfel?!),  pe Iolanda si-a sa sister, Georgiana, doua fetele vesele si zglobii in peisajul culinaro-blogosferic. Cele doua impart un blog cu retete faine, folositoare oricarui om ce vrea sa gateasca mai mult decat un ou fiert :P. Pe bune! oricine poate gati numai si numai uitandu-se la pozele explicit de edificatoare ale celor doua hazlii de la Siters’ Kitchen.

Astazi Iolanda&Georgiana au venit cu bunatati cum numai bunica mea stia a face. Un desert pur romanesc, si nu asa simplu de facut: Papanasi cu dulceata de visine. Desi multi cred ca nu e mare scofala a face papanasi, acum pe bune, de cate ori ati mancat papanasi buni-buni si nu niste gogosi unsuroase si cleioase? Stiu eu vreo cativa care se lauda cu papanasii cei mai  cei… insa… sshhhtt! sa nu ne auda careva :)))

Dar mai bine las fetele sa-si faca simtita prezenta. eu ma retrag, nu inainte de a va mai pofti la Sisters’ Kitchen pentru o portie zdravana de papanasi. Enjoy!

Astăzi ne alăturăm unui proiect frumos şi anume Lunea gateste romaneste, la iniţiativa lui Alice. Am pregătit papanaşi cu dulceaţă de vişine , un desert tradiţional românesc cu o istorie veche şi delicioasă:).”

P.S. Multumesc fetelor pentru asa desert.

5 Responses to Lunea – Gateste Romaneste Invitat Iolanda&Georgiana Voinea

  1. Antonina spune:

    Viata lunga proiectului! Ma tot gandesc la ceva musai romanesc 😉 Pupici

  2. Multumim Alice,speram sa placa:)

    Cu drag,
    Sisters

  3. dana spune:

    Felicitari fetelor ! Poate fac si eu ceva romanesc.

  4. Alice spune:

    Antonina, Dana…va steptam!

  5. Alice spune:

    Sisters. pup cu drag si multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.