WordPress Templates

Chicken Fingers (Piept de pui pane)

Print pagePDF pageEmail page

O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Astă seară, în criză de timp şi pană de idei, am hrănit populaţia din casa mea cu nişte chicken fingers (piept de pui pane), după o reţetă de-a casei.Chicken fingers (piept de pui pane)

Ingrediente pentru Chicken fingers (piept de pui pane)
  • piept de pui
  • un ou
  • puţină făină de grâu
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru Chicken fingers (piept de pui pane)

Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie feliuţe de 1cm grosime. Am zbătut bine un ou în care am pus puţina sare si piper, apoi am amestecat bine cu puţină făină până compoziţia a căpătat aspectul unei smântâni groase.

Chicken fingers (piept de pui pane)

Apoi am luat fiecare feliuţă de piept de pui şi am trecut-o prin oul cu făină şi am pus-o la prăjit în uleiul încins.

Am prăjit fiecare bucăţică până s-a rumenit frumos, pe fiecare parte.

Cam asta e … şi am servit pieptul pane alături de nişte piure de cartofi frecat cu unt şi lapte.

Chicken fingers (piept de pui pane)
Chicken fingers (piept de pui pane)

 

Poftă Bună!

 

2 Responses to Chicken Fingers (Piept de pui pane)

  1. Monya spune:

    pot sa mi trimit si io sotul la tine la masa???? Ca daca ar fi dupa el ar manca numai piept de pui pane/snitele, etc.

    Aaaa, si inca ceva…pana m-am prins eu unde e „Ciobeni” a durat un pic….eu ma gandeam la vreo localitate/satuc uitat de lume …:))

  2. remik spune:

    Trimite-l. Şi poţi veni şi tu cu el 😉 Om găsi ceva de mîncare şi penru tine :)) Cît despre Ciobeni, om fi noi uitaţi de lume, dar sătuc încă n-am ajuns… Şi nici nu cred că ne vom înmulţi chiar atît 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *